Dana 13.07.2017. godine proslavili smo prvu godinu rada našeg Doma!

13.06.2017. godine povodom proslave blagdana Sv.Ante u Franjevačkom samostanu u Pridvorju je organizirano misno slavlje i prigodna svečanost kojoj su prisustvovali i naši korisnici.

U susret Uskrsu korisnici našeg Doma su u prigodnim radionicama izrađivali Uskrsne ukrase, pleli pome i pengali jaja, a sve kako bi im bili lijepi, veseli i  ugodni blagdani!

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja, u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, u našem Domu su bila upriličena predavanja djelatnica Zavoda sa temama prilagođenim osobama starije dobi: gđe Karmen Kmetović Prkačin sa temom „Upravljanje stresom u trećoj životnoj dobi“, gđe. Nine Crnogorac Šabić sa temom „Mentalni problemi i poteškoće treće životne dobi“ te gđe. Marije Mašanović sa temom „Zdravo starenje-4N kao gerontološki izazovi“.

Povodom Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava 7. travnja svake godine, 07.04.2017. godine u prostorijama našeg Doma, stručne djelatnice patronažne službe Doma zdravlja Dubrovnik bacc.med.tech. Slavica Ramadan i bacc.med.tech. Paulina Rilović našim korisnicima su mjerile GUK u krvi i krvni tlak.